free bootstrap templates

NIEALIMENTACJA TO PRZEMOC.
POZNAJ SWOJE PRAWA

💙💚💙

Wczoraj odbyły się pierwsze warsztaty, a tym samym pierwsze wydarzenie zorganizowane przez Fundacja KiDs, we współpracy z Andrzej Ritmann - Izba Komornicza w Łódź💪👍👏

🙏Dziękujemy wszystkim uczestniczkom i uczestnikom. Mamy nadzieję, że przekazana wiedza okaże się przydatna na drodze egzekwowania należności alimentacyjnych a przygotowane materiały pomogą w podejmowanych działaniach. #PakietAlimentacyjny #AlimentyWartoWiedzieć

🙏Dziękujemy Państwu za podzielenie się z nami swoimi problemami i wątpliwościami. Daje nam to dodatkowe spojrzenie na niektóre aspekty egzekucji alimentów. POSTARAMY SIĘ PRZYJRZEĆ TYM TEMATOM BLIŻEJ.

Cieszymy się ogromnie z obecności dzieci i przy kolejnych spotkaniach weźmiemy pod uwagę organizację miejsca dla nich przyjaznego :)👼🤱🤰

🙏Serdecznie dziękujemy naszym ekspertom, którzy podzielili się z nami swoją wiedzą, doświadczeniem a na co dzień wykorzystują ją we wspieraniu rodzin samodzielnych rodziców. Robert Damski - komornik, członek Zespołu ds. Alimentów, asp. Agnieszka Cieplucha V Komisariat Policji w Łodzi, Z-ca Kierownika Wydziału Świadczeń Alimentacyjnych Monika Zawodzińska, mediatorki Iza Nowaczyk i Beata Moczkowska Fundacja 4 KROKI, Adwokat Olga Kowalska, samodzielna mama Marzenka Stala

Dziękujemy również Fundusz Obywatelski, dzięki którego wsparciu udało się zorganizować tak ważne dla wsparcia rodziców spotkanie.

Szczególne podziękowania kierujemy do naszych Patronów Honorowych Rzecznik Praw Obywatelskich, Prezydent Miasta Łodzi Hanna Zdanowska. Warsztaty “Niealimentacja to przemoc. Poznaj swoje prawa” zyskały dzięki Państwu wyjątkowe znaczenie. Pan Rzecznik Adam Bodnar od lat wspiera samodzielnych rodziców poprzez zainicjowanie i prace Zespołu ds Alimentów. Napawa nas optymizmem, że Pani Prezydent Hanna Zdanowska również wspiera nasze działania czym jednoznacznie wskazuje, że #NiealimentacjaToPrzemoc.

Dziękujemy Radio Łódź za wsparcie i obecność na wydarzeniu oraz za relację na żywo. Zawsze można na WAS liczyć!!!

Serdecznie wszystkim Państwu dziękujemy ❤️❤️❤️

#PakietAlimentacyjny  #AlimentyWartoWiedzieć #NiealimentacjaToPrzemoc

MATERIAŁY DO POBRANIA

Zapraszamy do obejrzenia krótkiej relacji fotograficznej