best free html templates

MAŁOPOLANEK

Podsumowanie FETY MAŁOPLANEK
GALERIA ZDJĘĆ

Szczególnie uzdolnione piłkarki reprezentacji Małopolskiego Związku Piłki Nożnej Kobiet, 12 czerwca 2019 r. rozegrały mecz finałowy mistrzostw Polski kadr wojewódzkich trampkarek U-14 o Puchar Kazimierza Górskiego i zdobyły Wicemistrzostwo Polski.

My rodzice obserwując trud i zaangażowanie zawodniczek, trenerów oraz fizjoterapeutów chcieliśmy aby nasze dzieci wraz z mieszkańcami naszego województwa mogły poczuć atmosferę zwycięstwa i wielkiego święta.  Jesteśmy dumni z naszych reprezentantek oraz wdzięczni kadrze trenerskiej! Chcemy aby Małopolanki i Małopolanie świętowali razem z nami i poznali drużynę małopolskiej kadry wojewódzkiej trampkarek U - 14.

W związku z tym wraz z Małopolskim Związkiem Piłki Nożnej w dniu 29 CZERWCA od godziny 13:00 do 17:00 zapraszamy Was wszystkich na:
na obiektach sportowych KS Podgrze
Kraków, ul. Dekerta 21

W programie :
Mecz Wicemistrzynie Polski Kadr Wojewódzkich vs Trenerzy, Trenerki i Rodzice

Konkurs rzutów karnych z nagrodą dla
zwycięzcy lub zwyciężczyni

Uroczyste wręczenie nagród i podziękowań

Chcielibyśmy aby był to czas dla nich ale również dla wszystkich tych, którzy wspólnie chcieliby świętować zdobyte Wicemistrzostwo jak również dla tych, którzy chcą dowiedzieć się więcej o piłce nożnej kobiet. Pragniemy pożegnać się z zespołem, który osiągnął tak wiele oraz z zawodniczkami, które na boisku zostawiły serce.
Organizatorami imprezy są rodzice, Trenerka- Katarzyna Sołtysińska reprezentowani przez Fundację KiDs oraz
Małopolski Związek Piłki Nożnej.

Małopolski Związek Piłki Nożnej

Współorganizator Imprezy FETA MAŁOPOLANEK.
Dziękujemy Małopolskiemu Związkowi Piłki Nożnej za zaangażowanie się w organizację wydarzenia. Szczególne podziękowania kierujemy do Pana Prezesa Ryszarda Niemca za okazane zrozumienie i ogromna pomoc.

Klub Sportowy Podgórze Kraków

Serdecznie dziękujemy za okazane wsparcie i umożliwienie zorganizowania "FETY MAŁOPOLANEK" na obiektach sportowych Klub Sportowy Podgórze Kraków.

Wspierają nas:
Wojewoda Małopolski, który przekazał dla zawodniczek nagrody.
Pani Diana Piech - firma Lagenko, która również ufundowała nagrody dla zawodniczek

Dlaczego teraz?
Nikt z nas nie przypuszczał , że dla zawodniczek, naszych córek oraz kadry szkoleniowej będzie to tak wielkie przeżycie. 12 czerwca kiedy odbieraliśmy je po przyjeździe, jak nigdy brak było ich radosnych okrzyków, piosenek i umawiania się na kolejne zgrupowanie. Nasze córki więcej już nie zagrają w takim składzie w związku ze zmianami zasad rozgrywek regionalnych. A tak one same pisały dzień po finale na portalu społecznościowym o swoich przeżyciach:
„„Wchodząc w no­wy etap w życiu nie zapomnij zab­rać ze sobą wa­liz­ki wspom­nień, bo gdy nie będziesz pew­ny przyszłości, przeszłość zawsze będzie przy To­bie ... „
Wczoraj bardzo ważna część mojego życia skończyła się, wiem jednak,że w pamięci na zawsze pozostaną osoby i chwile które sprawiły,że ten czas zyskał dla mnie ogromnej wartości .... słowa nie potrafią wyrazić wdzięczności i radości za którą chciałabym podziękować dziewczynom; byłyście dla mnie nie tylko wsparciem, motywacją ale najlepszymi przyjaciółkami,to dla mnie wyróżnienie i zaszyty grać z piłkarkami,które CAŁYM sercem kochają swoją pasje.Obyśmy kiedyś mogły znów razem zagrać, spotkać się w tym gronie i mieć możliwość wspomnienia każdej chwili , a w szczególności zwycięstwa, które na początku przyniosło nam płacz i smutek, natomiast zaszłyśmy tak daleko, ponieważ grałyśmy razem i byłyśmy zespołem. Dziękuje trenerom i trenerce dzięki którym duch walki nie opuszczał naszej drużyny,za to że w nas wierzyliście, daliście nam wiele możliwości, szans, i podawaliscie rękę podczas każdego upadku i za każdym razem potrafiliście dać dawkę energii oraz siły do dalszej walki.
DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO.❤️
To była dla mnie niesamowita przygoda a także doświadczenie z którego wyniosłam masę wskazówek.
DZIĘKUJĘ,ŻE MOGŁAM NALEŻEĆ DO „RODZINY”
Podziękować jeszcze TRZEBA naszym kibicom, RODZICOM .. którzy potrafili nam kibicować najgłośniej ze wszystkich, którzy przekazywali emocje i razem z nami przeżywali każdy mecz.
Najważniejsze aby każda z nas mogła powiedzieć sobie:”Podczas każdego meczu dałam z siebie 101% JESTEM ZWYCIĘZCĄ”
❤️Widzimy się na boisku ❤️Powodzenia dziewczyny!” - Zosia
“Wszystko ma swój początek no i niestety koniec 😓❤
Dziewczyny chciałabym wam podziękować za wszystko...za te wszystkie chwilę wesołe ale i te smutne po których się pozbierałyśmy i wspiełyśmy się na sam szczyt✊Za wszystkie wspomnienia które zawsze ale to zawsze będziemy wspominać z wielkim uśmiechem na twarzy ❤ Dziękuję trenerom, którzy nas zawsze wspierali, trenowali i motywowali I dzięki nim doszliśmy do finału ⚽️❤ Będę za wami bardzo tęsknić😓❤ Do zobaczenia na boisku...⚽️” - Wiktoria
“Niestety skończyła się już nasza przygoda z kadrą Małopolski chciałabym Wam za coś podziękować 😔😪
Dziewczyny chciałabym bardzo podziękować Wam za te 2 lata gry razem w kadrze Małopolski. ⚽️😔❤
Był to dla mnie cudowny czas, masa wspomnień , wiele nowych znajomości, chociaż czasami były łzy smutku , drobne spiny , ale zawsze byłyśmy razem na dobre i na złe . Stworzyłyśmy wielką Małopolską Rodzinę❤😍
Cieszę się, że poznałam i mogłam grać z tak dobrymi Piłkarkami w jednej drużynie ❤😉 Dziękuję również całemu sztabowi trenerskiemu , bez których nie zaszłybyśmy tak daleko 🥈🇵🇱
Będę za Wami tęsknić😭❤
Jeszcze raz dziękuję za wszystko do zobaczenia na boisku ⚽️ - Paulina
“Dziewczyny! Chciałabym wam bardzo podziękować za ten sezon! Było to naprawdę cudowny czas! To drugie miejsce w Polsce to też wielki sukces!! <3 Dziękuję wam bardzo za to i będę strasznie za wami tęsknić!! <3" - Natalia
Te wzruszające reakcje zawodniczek i Trenerki wywołały u rodziców chęć zorganizowania dla nich spotkania. W bardzo szybkiej rozmowie okazało się, że wszyscy myślimy podobnie i to najwyższy czas wspierać młode piłkarki, wspierać przyjaźnie zawarte na boisku i pokazywać to innym mieszkańcom regionu.