how to create a web page

FETA MAŁOPOLANEK

Kochani!!!!
29 czerwca odbyła się FETA MAŁOPOLANEK
świętowaliśmy zdobycie wicemistrzostwa Polski w Kadr Wojewódzkich u - 14 przez Małopolanki.
TAK! Nasze dziewczyny są drugie w Polsce w swojej kategorii wiekowej a to dopiero początek!!!! ;)
Impreza została zorganizowana jako inicjatywa oddolna przez rodziców oraz trenerów kadrowiczek reprezentowanych przez Fundację KiDs, do której współorganizowania przyłączył się Małopolski Związek Piłki Nożnej
Drogie Dziewczyny Łucja Bochenek, Wiktoria Dudka, Ola Dziób, Natalia Kuźdub, Natalia Lizończyk, Martyna Mastalerz, Paulina Piksa, Kinga Seweryn, Natalia Stadnik, Maria Suwada, Zosia Śmietana, Zuzanna Wózek, Julia Zielińska, Martyna Gąsiorek, Anita Romuzga, Iza Janiczek, Paulina Młodzik,
Magdalena Izworska jesteście jednymi z najlepszych piłkarek w Polsce, przed Wami ogrom pracy i najwspanialsze boiska Europy oraz Świata.
Jesteśmy z Was dumni! Chcemy Was wspierać każdego dnia. Życzymy Wam dalszych sukcesów. Ciągle, niezmiennie podziwiamy Wasze zaangażowanie, wolę walki i niezłomność a wszystko to wywoływane i wspierane przez wyjątkowych trenerów Katarzyna Sołtysińska, Piotr Bukowiec, którym , my rodzice szczególnie dziękujemy za prowadzenie Kadry, za zaangażowanie, siłę i energię, którą dajecie dziewczynom. Jesteście najlepszą Kadrą szkoleniową jaką mogliśmy sobie “wymarzyć” dla naszych dziewczyn!!!! Dziękujemy!!! <3 <3 <3
Dziękujemy ZAWODNICZKOM!!!! JESTEŚCIE NAJWSPANIALSZE NA ŚWIECIE!!! OBSERWUJĄC WASZĄ RADOŚĆ, ENERGIĘ I ZAANGAŻOWANIE wiadomo, że warto ;)
Dziękujemy wszystkim rodzicom!!! WSPIERAMY ZAWSZE I WSZĘDZIE NASZE ZŁOTKA!!!

Dziękujemy kibicom i sympatykom za doping dla Naszych dziewczyn!!! Do zobaczenia na stadionach Europy i Świata!!!

Dziękujemy Małopolskiemu Związkowi Piłki Nożnej za zaangażowanie się w organizację wydarzenia na cześć zdobycia wicemistrzostwa Polski przez zawodniczki #MZPN U - 14 oraz ufundowanie dziewczynom okolicznościowych dresów.

Dziękujemy Małopolskiemu Urzędowi Wojewódzkiemu, który jako pierwszy zareagował na nasze działania i przekazał dla wszystkich zawodniczek piękne albumy “PANTEON POLSKIEGO SPORTU”

Wielkie podziękowania również dla KS Podgórze Kraków za umożliwienie zorganizowania imprezy na obiekcie sportowym przy ul. Dekerta 21.

Dziękujemy Firmie Lagenko za ufundowanie nagród dodatkowych.

Dziękujemy wszystkim darczyńcom, którzy poprzez zbiórkę na platformie Zrzutka.pl przekazali nam środki na działane.

Dziękujemy darczyńcom, którzy zdecydowali się, wesprzeć naszą FETĘ bezpośrednio i przekazali środki finansowe w inny sposób. Szczególne podziękowania dla AST Auto Spa & Detailing Kraków

Dziękujemy, bez Państwa wsparcia nie udałoby nam się zorganizować #FETYMAŁOPOLANEK. Macie Państwo wielkie serca <3 <3 <3

Był to wyjątkowy czas dla nas wszystkich, mecz nie miał końca mimo wielokrotnego odgwizdania. Obie drużyny nie chciały zejść z boiska a zawodnicy i zawodniczki podmieniali się, żeby choć chwilę zagrać jeszcze wspólnie. Jak wiadomo, tym razem nie graliśmy dla wyniku :)

Następnie odbyło się wręczenie nagród zawodniczkom, trenerom oraz przekazanie pucharu na ręce przedstawicieli MZPN po czym udaliśmy się na przygotowany poczęstunek na świeżym powietrzu tuż obok boiska.Dziewczyny nie usiedziały długo i szybko wróciły na boisko gdzie już swobodnie bawiły się i grały ze sobą oraz z innymi uczestnikami i uczestniczkami.

Po krótkiej przerwie rozpoczął się konkurs karnych w którym udział wzięli mali, duzi, zawodowcy i amatorzy :) W jego wyniku zostali wyłonieni zwycięzcy, którzy otrzymali prezenty. Zwyciężczyni Anita Romuzga swoją wygraną podzieliła się z najmłodszą uczestniczką :)
Spędziliśmy wspólnie ponad cztery intensywne godziny. Był to wyjątkowy czas a obserwowanie radości, koleżeństwa i uśmiechu dziewczyn był dowodem na to, że było warto.

Zapraszamy do galerii